fb icon

Daljinski Upravljač za AUX Klima uređaj YKRF001 YKRF006

Daljinski za AUX Klima Uređaj

1.290,00 RSD
Email

Daljinski Upravljač za AUX Klima uređaj YKRF001 YKRF006

Daljinski Upravljač za AUX Klima uređaj YKRF001 YKRF006  koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinac. Veoma dobar dizajn i odlična ergonomija, sjajno leži u ruci. Fotografija pokazuje izgled originalnog daljinskog upravljača.

  • Sve funkcije 100% pokrivene
  • Visoko kvalitetan daljinski upravljač
  • 30 dana garancija
  • Bez programiranja ili podešavanja
  • Odgovara mnogim modelima, neki od njih su: ASW-09A4/EY, ASW-H09A4/EY, ASW-12A4/EY, YKR-F/001 YKRF006 YKRF06 ASW-H12B4/E
  • Imamo mnogo različitih vrsta daljinskih upravljača s toga ako vaš nije naveden samo nam pošaljite e-mail, mi ćemo vam poslati ponudu.

https://www.facebook.com/Daljinski.Upravljac.Shop/

http://auxgroup.en.chinaningbo.com/

Sa korporativnim principom “PEOPLE ORIENTED, HONEST TRADE”, AUKS Grupa stoji 24 godine i sada je 1000 puta veća od početne skale. Danas ima ukupnu imovinu 8,2 milijarde i osoblje oko 18,000. Grupa je angažovana u tri proizvodne industrije: električnom energijom, kućnim aparatima i telekomunikacijama i investirajući predmeti: nekretnine i medicinske usluge itd. Štaviše, osnovao je pet proizvodnih baza u Ningbo, Nanchangu, Šenžen, Šangaju i još jednom U Tijenđinu koji se gradi. U 2008. godini ukupan promet iznosi 16,4 milijarde dinara, dok je poreski prihod 500 miliona

Sada, AUKS Grupa je već bila jedna od 500 najvećih kompanija iz Kine, najvećih 25 kineskih kompanija sa velikom konkurentnošću, vodećeg kineskog informacionog preduzeća, naučnog i tehničkog preduzeća Nacionalnog ključa. Osim toga, postao je stalno telo Kineskog Nacionalnog istraživačkog centra i Nacionalna postdoktorna radna stanica. Grupa je već izgradila akademije u razvoju u Ningbo, Šangaju, Šenžen i Nanchangu; AUKS ima dva poznata brenda “Sanking” i “AUKS”, obe su ratifikovane kao “Kineski poznati brend” i “Kineski poznati proizvodi”. Poštujući razvojnu politiku proširenja i jačanja našeg preduzeća, luk je postao snažna i konkurentna grupa koja se visoko plasira u globalnoj opremi za merenje električne energije i domaće kućne aparate, konkurentna u telekomunikacionoj industriji i poseduje široke perspektive u nekretnine .

Godišnja proizvodnja AUKS grupe bila je 7 miliona komada klima uređaja, 25 miliona električnih metara, 3,2 miliona KVA transformatora, 5 miliona mobilnih uređaja i 2 miliona malih kućnih aparata. Izlaz od merača energije rangiran je br.1 u 9 neprekidnih godina i zauzeo više od 30% akcija. AUKS klima uređaj je Top 4 na kineskom tržištu. Pored toga, Mingzhou bolnica koja je izgrađena od 700 miliona je Top 3 u 1.500 socijalnih bolnica, što je takođe No.1 neprofitna u provinciji Zhejiang. AUKS nekretnine razvila je 800 hiljada svake godine i bila vodeći profesionalni investitor ulaganja u Šangaj, Jiangki i Ningbo.

Zbog korporativnog duha sažetog u radu, AUKS Grupa se razvila brzo, zdravo i efikasno tokom poslednjih 24 godine. Uz korporativni duh “Oslanjajući se na ljudske resurse i upravljanje od strane poverenja”, AUKS istražuje korporativni duh. Uvek se pridržavamo duha “napredovanja s vremenom i samo-transcendencijom”, inovacije i pozicioniranja na principu pragmatizma i visoke efikasnosti. Na kraju, ona predstavlja jedinstvenu funkciju upravljanja – “Sve treba da se pridržava zakonu vrednosti, poštuje racionalne principe i usredsređuje se na poboljšanje efikasnosti”, rezimirao je predsednik Zheng Jianjiang, koji je takođe osnovna ideologija AUKS menadžmenta misli i Kulturni koncept.

Sa dugoročnim i visokim ciljem, sada AUKS je postao “Vodeća marka” u liniji kućnog uređaja. U budućnosti, AUKS će preskočiti od domaćeg brenda do međunarodnog brenda sa “Stabilnom, nežnom, iskrenom i pouzdanom” imidžom. Sa stalnim i upornim naporima AUKS ljudi i implementacijom strategije unapređenja industrije, strategije ljudskih resursa i strategije internacionalizacije, mi imamo snažno poverenje da će AUKS Grupa postati svetski uticajni proizvođač i korporativna grupa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daljinski Upravljač za AUX Klima uređaj YKRF001 YKRF006”