fb icon

Daljinski Upravljač za TESLA klima uređaj ZHJT03

Daljinski za Tesla klima uređaj više modela

1.295,00 RSD
Email

Daljinski Upravljač za TESLA klima uređaj ZHJT03

Daljinski Upravljač za TESLA klima uređaj ZHJT03 koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinac.

  • Sve funkcije 100% pokrivene
  • Visoko kvalitetan daljinski upravljač
  • 30 dana garancija
  • Bez programiranja ili podešavanja
  • Odgovara brendovima (pojedini modeli): CHIGO, FROZZINI, TESLA, ZH/JT-03, ZHJT03, ACS-HR12LED CS-25V3A-M84L

Pogledajte našu ponudu daljinaca za klima uređaje

https://www.facebook.com/Daljinski.Upravljac.Shop

Tesla uređaji su elektronski aparati osmišljeni u Srbiji za komercijalno tržište i sve kategorije domaćih potrošača. U ponudi su različiti modeli tableta, mobilnih telefona, televizora i klima uređaja.

Tesla uređaji su originalni tableti, mobilni telefoni, televizori i klima uređaji, koji su stekli reputaciju kao pouzdani aparati po prihvatljivim cenama, od pojavljivanja u Srbiji 2014. godine[1], a ubrzo zatim i u drugim zemljama Balkana.

Brend je pokrenula grupacija Comtrade u junu 2014. godine, plasirajući na tržište Srbije originalan, dobro dizajniran i pouzdan tablet po pristupačnoj ceni.Od tada su znatno prošireni i ponuda i broj tržišta, pa se Tesla uređaji, sem u Srbiji, prodaju i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Rumuniji i Sloveniji. Prodajna mreža obuhvata preko 30 distributivnih partnera.

Firma koja upravlja celim asortimanom aparata i plasmanom Tesla brenda je Comtrade Distribution, sa sedištem u Beogradu.

Modele uređaja osmišljavaju inženjeri u Srbiji, koji zatim i nadziru proces sklapanja u fabrici u Kini.

Tableti su uspostavili rani identitet i standarde brenda Tesla. Od kad je na skupu Nova energija, u leto 2014. godine, predstavljen prvi model, i kod kasnijih modela je primenjivana ista formula: solidna izrada, dobar dizajn, laka upotreba i raznovrsne funkcije, po srazmerno prihvatljivoj ceni.

Mobilni telefoni iz Tesla asortimana spadaju u tri serije: u vrlo pristupačnu, koja je označena brojem 3, srednju klasu, koja nosi broj 6, i premijum kategoriju, koja je označena brojem 9. Recenzenti ističu solidnost izrade, koja kod većine modela uključuje metalno kućište, ali i povoljan odnos cene i funkcionalnosti. Na primer, sajt Benčmark u recenziji modela 9 ističe: „Nigde nema nikakvih nepravilnosti, labavih spojeva – zaista je Tesla na ovom polju izrastao u ozbiljnog igrača za kratko vreme. Svi oni koji cene stil, primamljiv dizajn, kvalitetne materijale i izradu sigurno neće imati na šta da se požale kada je SmartPhone 9 u pitanju.

Tesla televizori su takođe dostupni u širokom rasponu cena; najpristupačniji modeli su i četvorostruko jeftiniji od najskupljih. Većina modela je opremljena tjunerima za prijem digitalnog i satelitskog signala. Recenzenti naglašavaju kvalitet slike i dopadljiv izgled uređaja. Recimo jedan recenzent na svom Youtube kanalu zaključuje: „Da li ovi televizori imaju moju preporuku? Da, zato što nisu skupi, a kvalitet slike je zaista dobar. Tesla televizori spadaju među najpopularnije na lokalnom trištu Srbije i na portalima distributera dobijaju od potrošača najviše ocene.

Klima uređaji su jedini uređaji iz asortimana Tesla brenda koji imaju sezonsku dinamiku, sa očekivanim skokovima prodajnih rezultata u proleće i tokom leta. Istovremeno, raspon funkcionalnosti i dizajnerskih opcija je najmanji u toj kategoriji proizvoda, pa je prostor za nadmetanje sa konkurencijom najskučeniji. Ipak, i kod klima uređaja važi isti princip da su solidne performanse i izgled dostupni po prihvatljivim cenama. I stručnjaci i potrošači pozitivno reaguju na taj pristup.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daljinski Upravljač za TESLA klima uređaj ZHJT03”