Kako da produžimo vek trajanja daljinskom upravljaču?

Kako da produžimo vek trajanja daljinskom upravljaču?

Kada obavimo kupovinu novog televizora, sigurno pomislimo bar jednom iz prethodnog životnog iskustva, koliko će samo trajati daljinski upravljač koji smo dobili uz televizor.

Šta ako se polomi, pohaba ili jednostavno nestane tokom selidbe ili iz nekog drugog razloga? Da li ćemo ikada moći kupiti daljinski upravljač identičan originalu?

Odgovor na ovo pitanje možete pronaći u našoj online prodavnici gde vas očekuje ogroman asortiman originalnih, tipskih, zamenskih i univerzalnih daljinskih upravljača. Već 30 godina se bavimo sa akustičnim uređajima, a u poslednjih 7 godina smo se bazirali na prodaju originalnih daljinskih upravljača.

Kada obavite kupovinu televizora ili imate potrebu da vaš stari dotrajali daljinski zamenite novim, preporučujemo vam da daljinski zaštitite specijalnom prijanjajućom folijom i sa time produžite vek trajanja samog uređaja. Ova metoda nije neophodna isključivo iz tehničkog razloga, u pitanju je i higijena jer se na daljinskom upravljaču nalaze na desetine hiljada bakterija iz dobro poznatog razloga. Ako ga zaštitimo folijom, lakše možemo da obavimo čišćenje, samo ga prebrišemo npr. alkoholom ili sa nekim srdestvom koji sadrži alkohol.

Ispod možete pogledati jedan kratak video snimak kako zaštiti daljinski upravljač i sa time produžiti vek trajanja.

media-baner1